Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tribe.Veatspot.Com Bug ?!

seeerek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie wiem czy to bug, czy nie ale gość który jest pierwszy w ranku (św 1) ma niezliczone ilości zwiadu i ciężkiej kawalerii ... Miałem 30 wiosek na każdą wioske nagle szło 4ataki zsynchronizowane po kolei nie na raz i nie było wiosek w każdym ataku było po 333.333 CK i grubas. Do tego po wysłaniu 20k zwiadu wszystko padło ?! Nie rozumiem ...

Opublikowano

A wiesz może jaki ? Na zsynchronizowane ataki wiem ale nie chodzi o to tylko ze w KAZDYM po 333.333ciezkiej czyli razem to daje minimum 1333332 ck ... :(

Opublikowano

Na swiecie 1?;] Aaa już wiem, kolega z plemia.;p Ja jestem 3 bo nie gram już.; ]].. No jest BUG, ale go nie podam.:)

// Nie chcesz podać to nie pisz. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Drugim razem warn. krycha1996

97514106250997779748.png
Opublikowano

Jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej wogóle nie mów nikt się nie pytał czy grasz czy nie grasz czy jest bug czy nie ma ...

Opublikowano

Siema. Nie wiem czy to bug, czy nie ale gość który jest pierwszy w ranku (św 1) ma niezliczone ilości zwiadu i ciężkiej kawalerii ... Miałem 30 wiosek na każdą wioske nagle szło 4ataki zsynchronizowane po kolei nie na raz i nie było wiosek w każdym ataku było po 333.333 CK i grubas. Do tego po wysłaniu 20k zwiadu wszystko padło ?! Nie rozumiem ...

Witam, miałam taką samą sytuację. Uczciwą gra na 4 św doszłam do top-9 aż tu nagle kolesie zaczęli mnie atakować niezliczonymi jednostkami wojska... Jeśli jest możliwość to też chętnie sie dowiem na czym ten bug polega. Jeśli inni graja na BUGACH to gra bez nich nie ma sensu bo i tak Ci wleją....

Jeśli ktoś z was zna tą sztuczkę (bug) proszę o kontakt na gg 7831799

Pozdrawiam Ewa

Opublikowano

Ten bug polega na wysłaniu ataku na silniejszą wioskę żeby wybiło ci całe wojo.

I masz miejsca w zagrodzie na - ileś tam macie takiego skomplikowanego buga ;-) jeśli działa MINUSA PROSZĘ(Bo nie wiem czy naprawili tego buga)

74709397056391453830.jpg
Opublikowano

Ten bug polega na wysłaniu ataku na silniejszą wioskę żeby wybiło ci całe wojo.

I masz miejsca w zagrodzie na - ileś tam macie takiego skomplikowanego buga ;-) jeśli działa MINUSA PROSZĘ(Bo nie wiem czy naprawili tego buga)

Nie trzeba wcale tracić wojska. Jest prostszy sposób. Wystarczy po prostu wysyłać wojsko na pustą wiochę, a ono czasami będzie się mnożyć. Wystarczy trochę czasu i cierpliwości. Max liczba każdych jednostek to jakoś 2.100.000.000 (oczywiście nie tak równo ale coś koło tego)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten bug nie działa podczas każdego ataku, zaatakuj z 10 razy, jak będziesz miał szczęście to ci się przemnoży.

Ty mówisz o tym serwerze anglojęzycznym a my szukamy buga na RUMUŃSKI serwer ;)

Widac Maxi178PL nic n ie wie skoro nie chce sie podzielić z innymi ;p

Opublikowano

Ten bug nie działa podczas każdego ataku, zaatakuj z 10 razy, jak będziesz miał szczęście to ci się przemnoży.

Miałem ponad 1,5 miliona i ani razu mi się nie pomnożyło ;P musi być jakiś inny

Opublikowano

witam.

Ja gram na tym servie i gra tam gracz fizyk obecnie najlepszy na s4 on nie chce powiedzieć jak to robi ale tutaj nie chodzi o atak ponieważ zrobił mi wojska .

, A więc tak gdy zaczął robić mi wojska wszedłem na konto i w zagrodzie miałem po 1 jednosce wszystkiego po czym znów dąłem mu zasta i gdy się zalogowałem miałem już po kilka milionów wszystkich jednostek lecz w raportach nie był żadnego ataku tylko moje wcześniejsze.

Opublikowano

witam.

Ja gram na tym servie i gra tam gracz fizyk obecnie najlepszy na s4 on nie chce powiedzieć jak to robi ale tutaj nie chodzi o atak ponieważ zrobił mi wojska .

, A więc tak gdy zaczął robić mi wojska wszedłem na konto i w zagrodzie miałem po 1 jednosce wszystkiego po czym znów dąłem mu zasta i gdy się zalogowałem miałem już po kilka milionów wszystkich jednostek lecz w raportach nie był żadnego ataku tylko moje wcześniejsze.

Kurcze, szkoda ze nie mozna sie czegos więcej dowiedzieć.... Ale nie daje mi spokoju to co piszesz że po 1 jednostce... masakra, myślcie kochani ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...